Healing

Healing

Som healer är jag en kanal för healingenergi från universums och jordens källa och förmedlar den till dig. Jag anser att vi förmedlar healingenergin ifrån samma källa oavsett vad vi kallar healingen för.

Jag känner in och rensar din aura och kropp från energiblockeringar ”pratar med kroppen”. Det kan vara känslor och minnen som inte bearbetats och accepterats. När du får healing så balanseras dina chakran, energier och en självläkning sätts igång, du känner dig mer harmonisk och positiv och din hälsa och ditt välmående förbättras.

Det är många som har andliga upplevelser under en healingsession, och det kan hjälpa dig i din andliga utveckling.

Elementhealing

Här arbetar vi med att vara ute i skog och mark för att plocka 7 element för att rena oss på olika chakran. Löser upp blockeringar och vi får insikt varför vi fastnat i vissa mönster. Vi samlas runt elden och har även hjälp av fader sol och moder jord. Denna healing är stark och gör dig fri inombords. Du guidas i en lugn och harmonisk miljö där varma kläder är ett måste! Ni kan vara ett par eller ett kompisgäng som gör detta tillsammans.

Kristall healing

Med hjälp av kristallhealing, hjälper man till med att ställa in energierna i chakrana och kroppen. Man lägger kristaller runt om kroppen, och på kroppen på olika chakran beroende på hur man mår psykiskt och fysiskt. Alla sten-sorter bär på en viss energi, och var och en av stenarna bär på sin uppgift energimässigt. Ex om jag har problem med migrän kan jag använda mig av ametist, som i sitt fall bär på en hög energifrekvens (kristusenergi). En djupt helande sten. Intuitionen hjälper klienten att välja sten, beroende på färg, form och vilka stenar man dras till beror på vad man just då behöver hjälp med och vilka obalanser man har i kroppen. En viss färg på stenarna symboliserar och används till ett vissst chakra. Ex Röd Jaspis till rotchakrat som är rött, osv.

Att använda sig av stenar är kreativt, inspirerande och healande. Under en lång process kan man gå in i sitt eget helande, sin egna personliga utveckling. Man får hjälp att öppna sig för sin egen livsplan, att lära sig se den och förstå den.

Och så fort man är beredd att öppna sig för healingen, så kommer andevärlden in där och hjälper till.

Kontakta mig om Healing »