Tarot

Tarot

Vishetslära som speglas av dom bilder som kommer upp. Vi kan jobba med nutid, dåtid och framtid. Vi kan även få hjälp med att hitta vem du är. Varje tarotkort återspeglar och förmedlar energi genom symbolerna som kommer upp.

Tarot är ett redskap som kan användas som råd inför den väg man skall vandra i livet. Kan även ge dig en djupare förståelse om dig själv.

När jag sitter med korten och en kund så tar jag in både människan och korten. Kunden måste fokusera och lägga in sin tanke, sin önskning när hen drar kort. När jag ser korten läser jag snabbt av dem såklart, men målet med läsningen är att hitta det jag kallar för flödet! Då är det som att jag kommer i kontakt med ytterligare något annat, något högre. Det blir som intuitiva små  fragment av olika bilder som kommer till mig.

image1-2
image2-1

Vad är tarotkort?

Tarotkorten består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). De 22 korten i Stora arkanan berättar om vår väg genom livet och vår roll här på jorden. De 56 korten i Lilla arkanan föreställer vårt samspel med omvärlden, hur vi har det i vårt dagliga liv.

Kontakta mig om Tarot »