Massage

Änglamassage

Änglamassage är en massage, och man kan beskriva metoden som en blandning av chakraflödesmassage, shiatsu, aromaterapi och taktilmassage.

Man masserar hela kroppens energiflöden, och massagen känns väldigt djupgående. Man kan välja om man vill göra en avslappnande änglamassagebehandling för den som har mycket stress i livet, eller en aktiverande för att frigöra spänningar i kroppen.

Änglamassagen är skapad av Anna Cederqvist, som har utvecklat metoden i samarbete med änglarna, när hennes man dog, för att heala både kropp och själ – och det är bara den här formen av massage som är änglamassage.

Massagen är en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar och smärta i kroppen, samtidigt som rörelserna arbetar efter meridianer och akupressurpunkter och frigör kroppens energiflöde.

Spänningar i kroppen kan också vara orsakade av trauman, negativa tankar och känslor. Här kan änglarna hjälpa oss i helandet. Genom att lösa chockverkan i kroppen får vi kontakt med det som ligger undermedvetet och bromsar oss, och på så sätt ges vi förmågan att bearbeta det som kommer upp till ytan.

Massagen kan kännas som en dans med fasta, långa rörelser.

De personligt kanaliserade eteriska oljorna har lika stor betydelse för helandet som själva beröringen. En mycket kraftfull massage där änglarna ständigt är närvarande!

Mjukmasssge

Mjukmasssge är precis vad det låter, en skön avslappnande stund att bara njuta av mjuk följsam beröring.

Regndroppsterapi/Massage

Här arbetar jag med örter och oljor från USA. Detta låter som en härlig och skön massagemetod, men denna är “ganska tuff” och sätter igång kroppen på olika sätt. Gamla minnen och gamla tankesätt kommer upp till ytan, och gör att man kan gråta hysteriskt till att få skratt anfall eller bara pratar oavbrutet. Den kan även ge ett lugn och att man finner sina inre väsen. Det är fötter och rygg som behandlas, och rörelserna man jobbar med är svepande och metodiska.

Denna behandling är bra för Fibro och all typ av värk i kroppen. Den löser upp och öppnar upp medvetenheten i kroppen.

image2image1-1

 

 

Kontakta mig om Massage »