En kombo behandling

En Behandling som är fantastisk för kropp och själ , du ligger Värmemadrass för hela kroppen (60x180cm) som innehåller jadestenar och turmalinstenar som omvandlar värmen till långvågiga infrastrålar som värmer kroppen på djupet samt avger negativa joner som motverkar elektromagnetisk strålning.

Fördelar med infraröd värmeterapi och negativ jonterapi:
• Ökar blodcirkulationen, cellmetabolismen samt fettförbränningen i kroppen.
• Minskar muskelsmärta och inflammation. Rekommenderas för personer med fibromyalgi, nackbesvär/whiplashskada, ryggvärk eller ledvärk.
• Förbättrar lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret samt ökar transporten av slaggprodukter och gifter ur kroppen (detox).
• Ger avslappning och lindrar stress och spänningar samt kan förbättra sömnen.

Gua Sha Detox Body Massage påverkar hela vår lymfsystem
Vårt lymfsystem är vårt reningsverk som ser till att överflödig vätska och slaggämnen förs bort, städar undan ämnen som inte ska vara kvar i vår kroppar. Vad som händer dagligen är att vi får en hel del stopp i lymfsystemet av flera orsaker. Det kan bero på att vi rör oss dåligt, sitter mycket, fel kost m.m. Med massage i rätt riktning kan man hjälpa till att luckra upp vissa blockeringar och ge oss ett bättre flöde. Som i sin tur ger bättre hälsa och att vi mår bättre.

Investering 1295:-
Ca 90 min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *